REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

EXCLUSIV. „Miss România în Italia” ajunge anul acesta la Milano. "Concursul va arăta o altă faţă a României"

Preselecțiile pentru cea de-a 16-a ediție a concursului de frumusețe „Miss România în Italia” vor avea loc sâmbătă, de la ora 21.30,  la discoteca românească „Lipstick” din Paderno Dugnano, de lângă Milano.

La eveniment sunt așteptate tinere cu vârsta cuprinsă între 16 și 23 de ani, gata să-și demonstreze calitățile fizice, dar și intelectuale, spune designerul român Irina Țîrdea, unul dintre organizatorii „Miss România în Italia 2016”, în exclusivitate pentru Agenda Diasporei.

Cine sunt mai exact organizatorii concursului de frumuseţe „Miss România în Italia”?

Asociația de „Români din Italia” de la Roma și stilist  Irina Țîrdea, IRIS Collection Milano. Pentru preselecțiile din nordul Italiei a colaborat și discoteca românească „Lipstick Club” din Paderno Dugnano.

Care este numărul maxim de concurente admise în competiţie?

La concurs vor participa 16 concurente.

Am citit în comunicat că fetele nu doar vor trebui să arate lumii că sunt frumoase, dar și să-demonstreze  inteligența și abilitățile. Cât de important este un bagaj de cultură generală pentru o  tânără de la un concurs de Miss?

Sunt foarte importante aptitudinile intelectuale, nu doar prezența fizică. Un Miss reprezintă o țară întreagă, prin urmare trebuie sa aibă multe calități: frumusețe, inteligență, talent, diplomație, carismă, ținută, eleganță, într-un cuvânt clasă. Scopul acestui concurs este și acela de arăta o altă fațetă a României peste hotare.

În ce vor consta probele pe care participantele la „Miss România în Italia” vor trebui să le susţină?

Vom avea: probă de costum de baie, probă de talent – artistic și intelectual, prezență scenică (vor interpreta diverse coreografii de dans și de teatru), un interviu – dicție, ședințe foto și video,  prezentarea rochiei de seară, defilare pe scenă.

Am citit componența juriului; sunt nume importante din lifestyle-ul italian. La a câta ediţie a ajuns „Miss România în Italia” în acest an?

Anul acesta suntem la a 16 – a ediție Miss „România în Italia”. Eveniment cu tradiție, care se dezvoltă de la an la an datorită colaboratorilor noștri în teritoriu. Este pentru prima oară când îl organizăm la Milano, orașul modei, pentru a da mai multe șanse concurentelor noastre de pătrunde în acest domeniu.

În ce alte oraşe, în afară de Milano, se vor desfăşura preselecţiile?

La Roma, unde va avea loc și finala, pe 4 decembrie.

Care sunt premiile puse la bătaie pentru câştigătoarele concursului? Ce surpriză ai pregătit pentru cea mai frumoasă româncă a anului 2016 din Italia?

Premiile vor consta în accesorii și ținute marca IRIS Collection, direct de la Milano Fashion Week 2016 și un contract de modelling IRIS Event Factory. Avem și alte surprize pregătite pentru câștigătoare, dar prefer să le descoperim pe 19 noiembrie la Lipstick. Va așteptam pe toți! Cu Stil

 Marea finala, pe 3 şi 4 decembrie

La eveniment, vor participa nume importante din lifestyle-ul din Peninsulă și nu numai: consulul român la Milano, George Miloșan, Fabio Brignoli, directorul de publicitate Vogue Italia, publicatia L’Audace, Carlo Vittorio Giovannelli, Capo Ufficio Regiunea Lombardia și alții.

Câștigătoarele preselecțiilor de la Milano vor participa la marea finală „Miss România în Italia” din 3 și 4 decembrie de la Roma.

Înscrierile se pot face apelând: Diana Vasile 3881684127 sau Irina Țîrdea 329.213. 37. 15 sau 344. 380.07. 77

Ana Ciuban

 

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi