contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Crimă oribilă la Neamț. Un bărbat și-a omorât copilul și soacra și apoi a dat foc la casă

Sursă foto: Observator.tv Sursă foto: Observator.tv

Un copil de 16 ani și o femeie de 68 de ani din Piatra-Neamț au fost uciși, astăzi dimineață, cu mai multe lovituri de cuțit. Victimile au fost atacate chiar în casa în care locuiau.

Pe fondul unor tensiuni și a unor scandaluri mai vechi dintre bărbat și soacră, agresorul și-a înjunghiat copilul și pe bunica acestuia și apoi a dat foc la casă. Soția criminalului este plecată la muncă în Italia.

Potrivit realitatea.net, autoritățile au fost sesizate în jurul orei 5.15. Pompierii au intervenit la un incendiu pe strada Blanduziei din municipiul Piatra-Neamț.

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia