Print this page

Cioloş virează spre stânga. "Este exclusă fuziunea cu USR. Avem electorate diferite. Partidul nostru pare să aibă priză în mediul rural"

Dacian Cioloș, președintele Mișcării România Împreună (RO+), a declarat duminică după întâlnirea cu Dan Barna, președintele USR, că este exclusă o fuziune între cele două entităţi.

„Este exclusă o fuziune cu USR. Nu se pune problema. Sunt două partide care au multe puncte în comun, dar cred că sunt şi complementare din anumite puncte de vedere. Noi avem şi o parte de electorat diferită la care ne adresăm. Partidul nostru pare să aibă priză în mediul rural, pe care vrem să o cultivăm“, a declarat liderul RO+ la România TV.

Totuşi, Cioloş a subliniat că nu exclude posibilitatea unei colaborări cu USR în ce privește alegerile europarlamentare din 2019, dar nici o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale.

„Aşa cum am mai spus, orice posibilitate e deschisă. Lucrurile acestea le vom decide după ce vom avea o discuţie în partid, evident după finalizarea înregistrării sale, şi vom avea discuţii despre strategia politică pe care o avem. Intenţia noastră este să avem candidaţi pe care să îi susţinem la toate alegerile care vor avea loc până în 2020. Pe de altă parte, nu excludem nici alianţe”, a mai declarat Dacian Cioloș.

Rate this item
(0 votes)

Related items