contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

România riscă să joace fără spectatori cu Lituania. UEFA a deschis o procedură disciplinară după meciul cu Serbia. Suporterii români sunt acuzați că au strigat „Kosovo e Serbia”

România ar putea fi penalizată din nou de UEFA din cauza unor scandări ale suporterilor români considerate de forul continental rasiste şi xenofobe.

Scandările peluzei româneşti "Basarabia e România" şi "Kosovo is Serbia" nu au fost pe placul oficialilor de la UEFA care au anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare după meciul România - Serbia, de pe Arena Națională, din 14 octombrie.

La acelaşi joc, un sector de 1.000 de locuri a fost închis din cauza faptului că fanii români au avut aceleaşi scandări şi la meciul tur de la Belgrad.

Pe lângă acestea suporterii români mai sunt acuzaţi de invadarea terenului și folosirea de materiale pirotehnice.

Cazul va fi analizat de comisia de disciplină a UEFA pe 25 octombrie, iar naționala țării noastre riscă să joace din nou fără spectatori partida cu Lituania din Liga Națiunilor, programată pe 17 noiembrie, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

România a remizat cu Serbia, 0-0, duminică, pe Arena Națională din București, în Grupa a 4-a a Seriei C din Liga Națiunilor.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia