contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Avocat diaspora

 

BREAKING NEWS. CRIZĂ politică la BUCUREŞTI. Premirul Mihai Tudose şi-a anunţat DEMISIA. Care sunt motivele

Premierul României, Mihai Tudose, a anunţat în această seară la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD că demisionează din funcţia de premier al României. El a precizat că nu va asigura interimatul la Palatul Victoria.

Premierul a mai precizat că programul de marţi al prim-ministrului de la Palatul Victoria va fi preluat de vicepremierul Paul Stănescu.

Demisia lui Tudose vine în urma retragerii sprijinului politic de către PSD, retragere votată în această seară în cadrul CEx.

"Aşa cum am spus la început, îmi asum, CEx-ul m-a numit, CEx-ul a spus că e loc de mai bine. Partidul a hotărât că e nevoie de un alt Guvern, cu alt tip de abordare. Tot timpul este loc de mai bine. Eu nu am dorit să rup partidul să-l împărţim", a afirmat Tudose.

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia