Print this page

ROMÂNIA ÎN LUME. „ReMarking Romania” sau cel mai mare proiect de remarcare a traseelor montane din țară

Asociația ArtTour România organizează la jumătatea lunii viitoare ediția a doua a proiectului ReMarking Romania, cea mai amplă activitate de remarcare a traseelor montane din țară, reiese dintr-un comunicat al asociatiei.

Obiectivul principal al proiectului este acela de a promova, din punct de vedere turistic, zona Predealului și  imaginea României în lume.

Inițiativa se va desfășura în perioada 15-17 septembrie la Predeal, județul Brașov, unde vor fi reabilitate aproximativ 16 trasee din patru masive montane: Munții Baiului, Piatra Mare, Postăvaru și Bucegi.

Pe lângă operațiunile de marcare a traseelor amintite anterior, evenimentul va include și o degustare de produse și preparate tradiționale din zona Predeal, oferite de producătorii din zonă.

Proiectul ArtTour România reprezintă totodată și o oportunitate de colaborare pentru organizațiile pasionate de mediu, turism, sport și gastronomie și cei peste 100 de voluntari implicați.

În cadrul ediției de anul trecut, au fost marcate opt trasee montane din masivul Piatra Craiului, cu o contribuție importantă în valorificarea potențialului turistic și gastronomic al stațiunii Dâmbovicioara.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Salvamont Predeal, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și diferite asociații din București, Brașov și județele învecinate Brașovului.

ArtTour România este prima asociație de publicitate turistică care promovează România în cinci limbi străine și promovează spațiul carpatic prin întreținerea traseelor montane și realizarea de evenimente outdoor.

 

 

Ana Ciuban

Rate this item
(1 Vote)
Ana Ciuban

Scrie la Agenda Diasporei de la lansare.

 

Email: ana.ciuban@agendadiasporei.com