contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

ROMÂNIA ÎN LUME. „ReMarking Romania” sau cel mai mare proiect de remarcare a traseelor montane din țară

Asociația ArtTour România organizează la jumătatea lunii viitoare ediția a doua a proiectului ReMarking Romania, cea mai amplă activitate de remarcare a traseelor montane din țară, reiese dintr-un comunicat al asociatiei.

Obiectivul principal al proiectului este acela de a promova, din punct de vedere turistic, zona Predealului și  imaginea României în lume.

Inițiativa se va desfășura în perioada 15-17 septembrie la Predeal, județul Brașov, unde vor fi reabilitate aproximativ 16 trasee din patru masive montane: Munții Baiului, Piatra Mare, Postăvaru și Bucegi.

Pe lângă operațiunile de marcare a traseelor amintite anterior, evenimentul va include și o degustare de produse și preparate tradiționale din zona Predeal, oferite de producătorii din zonă.

Proiectul ArtTour România reprezintă totodată și o oportunitate de colaborare pentru organizațiile pasionate de mediu, turism, sport și gastronomie și cei peste 100 de voluntari implicați.

În cadrul ediției de anul trecut, au fost marcate opt trasee montane din masivul Piatra Craiului, cu o contribuție importantă în valorificarea potențialului turistic și gastronomic al stațiunii Dâmbovicioara.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Salvamont Predeal, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și diferite asociații din București, Brașov și județele învecinate Brașovului.

ArtTour România este prima asociație de publicitate turistică care promovează România în cinci limbi străine și promovează spațiul carpatic prin întreținerea traseelor montane și realizarea de evenimente outdoor.

 

 

Ana Ciuban

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia