REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

BREAKING NEWS. Trei cetățeni români au murit într-un accident rutier în Ungaria

Trei cetățeni români au murit marți într-un accident rutier produs în Ungaria, iar alți șase sunt răniți, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

"Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de 25 iulie și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare", a anunțat MAE.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetățeni români, precum și cu rănirea altor șase. Aceştia care au fost transportați și internați la spitale din apropiere.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că doi din cei șase răniți în accidentul petrecut în Ungaria sunt în stare gravă și a precizat că medicii din România țin legătura cu cei de la Debrețin, pentru un eventual transfer al răniților în România.

"Sunt trei decedați, șase răniți, din care doi grav la spitalul din Debrețin. Ținem legătura cu Debrețin. La un moment dat, o să-i aducem poate începând de mâine în țară, dacă decid medicii de la Debrețin", a declarat Raed Arafat pentru AGERPRES.

Toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate, mai arată MAE.

O echipă mobilă, împreună cu șeful oficiului consular, s-a deplasat în regim de urgență la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi