contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

BREAKING NEWS. Trei cetățeni români au murit într-un accident rutier în Ungaria

Trei cetățeni români au murit marți într-un accident rutier produs în Ungaria, iar alți șase sunt răniți, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

"Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de 25 iulie și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare", a anunțat MAE.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a soldat cu decesul a trei cetățeni români, precum și cu rănirea altor șase. Aceştia care au fost transportați și internați la spitale din apropiere.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că doi din cei șase răniți în accidentul petrecut în Ungaria sunt în stare gravă și a precizat că medicii din România țin legătura cu cei de la Debrețin, pentru un eventual transfer al răniților în România.

"Sunt trei decedați, șase răniți, din care doi grav la spitalul din Debrețin. Ținem legătura cu Debrețin. La un moment dat, o să-i aducem poate începând de mâine în țară, dacă decid medicii de la Debrețin", a declarat Raed Arafat pentru AGERPRES.

Toate cele nouă victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate, mai arată MAE.

O echipă mobilă, împreună cu șeful oficiului consular, s-a deplasat în regim de urgență la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia