contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Preţuri mai ieftine la Wizz pentru românii din diaspora care călătoresc în ţară

Românii din diaspora care vor călători în ţară folosind zborurile companiei aeriene low cost Wizz Air vor plăti din toamnă mai puţini bani.

Asta pentru că reprezentanţii companiei au anunţat astăzi că începând cu data de 29 octombrie nu se va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei.

Astfel, din 29 octombrie 2017 pasagerii vor putea lua cu ei la bord un bagaj mare de mână cu dimensiunile de 55x40x23cm, acesta fiind inclus în preţul biletului.

Mai mult, compania anunţă că persoanele care vor călători din 29 octombrie şi au plătit deja taxa pentru bagajul mare de mână direct prin canalele Wizz Air vor primi ramburs 120% din prețul plătit.

Pentru zborurile pe care compania le va afectua până la această dată, preţurile pentru bagajul de mână vor rămâne acelaşi şi, în general, variază între 10 şi 35 de euro, în funţie de destinaţie, dar şi de locul şi momentul achiziţionării.

Tot astăzi, compania a anunţat şi lansarea unui nou serviciu pentru pasageri numit WIZZ Priority. Serviciul include prioritatea la îmbarcare, posibilitatea ca pasagerii să poată lua cu ei la bord încă un bagaj mic de mână (cu dimensiuni maxime de 40x30x18cm) precum şi garanţia că din 29 octombrie bagajul mare de mână se poate lua la bordul aeronavelor (garanţia este, de asemenea, valabilă şi pentru pasagerii care şi-au achiziţionat WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass).

Marius Coţa

Tarifele wizz pentru bagajele de mana si cala

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia