REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Wizz Air vine cu două destinaţii noi din Bucureşti

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a anunţat dezvoltarea activității și noi locuri de muncă pentru baza din București, începând cu aprilie 2018.

O nouă aeronavă Airbus A321, foarte eficientă, cu 230 de locuri, se va alătura flotei Wizz Air de la București, crescând numărul total la 10 aparate de zbor, și va asigura operaţiunile pe două rute noi spre Goteborg, în Suedia, şi Nisa, în Franța, ce vor începe din luna aprilie 2018 de pe aeroportul Otopeni.

Totodată, noua aeronavă va permite creșterea frecvențelor pe mai multe rute populare WIZZ din București, în cadrul programului de vară 2018. Biletele pentru noile zboruri pot fi deja rezervate de la doar 129* RON pe wizzair.com.

Tot astăzi WIZZ sărbătoreşte 30 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din România. Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 de milioane a călătorit de la VeneţiaTreviso spre Bucureşti şi a fost întâmpinat la sosire cu un bilet WIZZ dus–întors gratuit. Dintre cei 30 de milioane de pasageri, 15 milioane au călătorit pe rutele din capitala României.

Extinderea constantă a Wizz Air în România subliniază angajamentul companiei față de clienții români, încă de la primul zbor din România, în 2006. Noul aparat de zbor alocat bazei din Bucureşti este cel de-al cincilea Airbus A321 al flotei din România, ce numără 23 de aeronave, şi va crea 42 de locuri de muncă suplimentare în cadrul companiei.

Împreună cu cele mai noi destinaţii disponibile din Bucureşti, din 2018, această nouă aeronavă va permite companiei să crească numărul de zboruri săptămânale spre cele mai populare destinaţii din Bucureşti: Billund, Geneva, Eindhoven, Paris Beauvais, Tel Aviv, Bari, Londra Luton şi Barcelona.

În total, peste 4,2 milioane de locuri sunt disponibile pe cursele WIZZ din București pentru vara 2018, în creștere cu 23% față de anul trecut și o evoluție ce susține 3.100* de locuri de muncă la nivel local.

De la începutul anului 2017, peste 1.587.000 de pasageri au călătorit cu WIZZ pe rutele sale din Bucureşti, o creştere cu aproape 40% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pasagerii care îşi plănuiesc vacanţe sau escapade de weekend din București pot descoperi, din 2018, 47 de destinaţii spre 19 ţări din Europa şi nu numai, de la preţuri de doar 39 RON*.

 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN BUCUREŞTI

Ruta

Zilele de operare

Începe din

Preţuri începând de la*

Goteborg, Suedia

miercuri, duminică

14 aprilie 2018

RON 129

Nisa Coasta de Azur, Franţa

marți, joi, sâmbătă

15 aprilie 2018

RON 129

 

WIZZ AIR CREŞTE FRECVENŢELE DE ZBOR DIN BUCUREŞTI DIN APRILIE 2018

Destinaţia

Zboruri săptămânale

Londra Luton

21 de la 19

Barcelona

10 de la 7

Tel Aviv

9 de la 7

Bari

7 de la 5

Paris Beauvais

5 de la 3

Eindhoven

4 de la 2

Billund

3 de la 2

Geneva

3 de la 2

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi