REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

CRIZĂ POLITICĂ ÎN ŢARĂ. A căzut Guvernul Grindeanu. PSD şi-a demis propriul premier!

Moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva propriului Guvern a fost adoptată astăzi în Parlament, astfel că Guvernul Grindeanu a fost demis.

Au votat "pentru" 241 de parlamentari dintr-un număr total de 251 de voturi valabil exprimate.

Parlamentarii USR, PMP şi UDMR au lipsit atât pe durata dezbaterii cât şi la vot, în timp ce cei de la PNL au fost prezenţi în sală pentru a asigura cvorumul, dar au refuzat să voteze. Au facut-o doar cei de la PSD, ALDE precum şi parlamentarii minorităţilor, altele decât cea maghiară.

Coaliţia PSD + ALDE care deţine majoritatea în Parlament se va întâlni luni, la Cotroceni, cu preşedintele Johannis pentru negocieri în vederea desemnării noului premier.

Reamintim că PSD a depus duminică o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, social-democraţii acuzându-şi propriul premier că nu a respectat programul de guvernare şi că ar face jocurile anumitor grupuri de interese, fără a specifica cu exactitate care ar fi acestea.

Moţiunea a fost depusă după ce săptămâna trecută toţi miniştrii din Guvern şi-au prezentat demisiile în bloc, mai puţin premierul Grindeanu.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

  • Subscribe to this user's RSS feed Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    Recent items

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia

GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
 Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
 Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
 R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
   Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi