contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

EXCLUSIV. Începe Squadra Antimafia 7. Ana Caterina Morariu ne dezvăluie: „Un nou subcomisar şi o Lara Colombo mai matură”

 Primul episod din cel de-al şaptelea sezon al mult îndrăgitului serial „Squadra Antimafia-Palermo Oggi" va fi difuzat poimâine, în prime-time pe Canale 5.

 Un nou subcomisar, o Lara Colombo (n.r. Ana Caterina Morariu) „mai matură şi mai hotărâtă", dar şi un nou actor român care se va alătura „squadrei" din Sicilia: Marius Bizău, ce va interpreta rolul unui criminal rus din Kazakhstan.

 Acestea sunt doar câteva dintre noutăţile actualului sezon din „Squadra Antimafia" despre care ne-a vorbit în exclusivitate  actriţa româncă Ana Caterina Morariu – Lara Colombo în serialul amintit anterior.

 Ce va aduce nou Squadra Antimafia 7, faţă de celelalte sezoane?

Cel de-al şaptelea sezon din Squadra Antimafia 7 va aduce publicului un nou subcomisar, multe anchete şi alte surprize pe care nu vi le pot dezvălui acum.

Ce fel de Lara Colombo vom putea vedea în acest sezon? Vor exista schimbări în construcţia personajului pe care îl interpretezi?

În linii mari, Lara Colombo e aceeaşi, poate puţin mai senină, dar tot cu multe probleme de rezolvat, cu aceeaşi „squadra" în subordine, un nou subcomisar şi multe, multe resurse pentru a-şi duce misiunile la bun sfârşit în fiecare zi.

O schimbare semnificativă veţi observa pe plan personal, pentru că Lara s-a maturizat destul de mult ca femeie.

Una dintre noutăţile acestui sezon este alăturarea în echipa „Squadra Antimafia" a actorului român Marius Bizău. Aţi filmat scene împreună?

Marius este un actor foarte bun. Din păcate, nu am avut scene împreună, dar am auzit numai de bine despre el. E foarte disciplinat în ceea ce face.

Alte proiecte la orizont? Unde te vom mai putea vedea, în afară de Squadra Antimafia de pe Canale 5?

Voi apărea într-un nou serial, „Tutto può succedere", care va fi difuzat de Rai 1 începând cu luna ianuarie a anului viitor.

Ana Ciuban

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia