contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tânăr condamnat la închisoare pentru că a umilit un cerșetor român

A umilit un om fără adapost, oferindu-i un pachet de biscuiți cu pastă de dinți pentru a crea un nou videoclip pe canalul său de YouTube. Spaniolul Kanghua Ren, de 21 de ani, cunoscut sub numele de ReSet, a fost condamnat de judecătoria din Barcelona la 15 luni de închisoare și la plata unei daune de 20.000 de euro.

Spanionul va trebui să-și închidă conturile sociale, inclusiv cel de pe YouTube vreme de cinci ani. Instanța l-a găsit vinovat că distrus integritatea morală a bărbatului, care a devenit protagonist în videoclip fără voința lui: "a umilit și hărțuit o persoană fără adăpost, în vârstă, vulnerabilă... a cărei viață fusese afectată de alcoolism".

Victima, un cetățean român de 50 de ani, Gheorghe L. trăia pe străzile orașui spaniol. După ce a mâncat biscuiții, românul s-a simțit rău. În fața instanței, Ren s-a apărat spunând: "Eu mă comport așa pentru a face show, oamenii apreciază ceea ce este anormal/absurd". Cu toate acestea, judecătorul a subliniat că pe videoclipul respectiv înainte de eliminarea acestuia, youtuberul a câștigat cel puțin 2 mii de euro.

Episodul datează din 2017, când youtuberul s-a filmat în timp ce pregătea biscuiții înlocuind crema acestora cu pastă de dinți și oferindu-i ulterior bărbatului român împreună cu o bancnotă de 20 de euro, scrie Corriere della Sera.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia