contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Prezenţă MASIVĂ la vot a românilor din STRĂINĂTATE. La ora 16.00 s-a depășit prezența finală din turul 1 la prezidențiale în Diaspora!

Potrivit BEC, la alegerile europarlamentare care se desfăşoară azi, au votat până la ora 16.00, un număr de 180.542 de români din străinătate.

Cifra este una uriaşă, având în vedere faptul că la alegerile prezidențiale din 2014, în turul 1 au votat în total, la închiderea urnelor, 161.054 de români din străinătate, iar la cele parlamentare din decembrie 2016 au votat 63.416 de români din Diaspora.

TOP 10 locații ca număr de voturi din Diaspora:

1. CHIȘINĂU - 1.270 de voturi
2. LONDRA/HARROW
3. LONDRA/BRENT
4. BRUXELLES (Belgia)
5. HAMBURG (Germania)
6. ANTWERP (Belgia)
7. LONDRA/STRATFORD
8. AUGSBURG (GERMANIA)
9. REGENSBURG (GERMANIA)
10. IALOVENI (R.Moldova)

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia