contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

BREAKING NEWS. Cinci români au murit într-un accident în Olanda. Aceştia se întorceau acasă după o zi de muncă

Cinci cetăţeni români au murit, iar alţi trei au fost răniţi în Olanda, după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion.

Potrivit martorilor, şoferul microbuzului a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în plin într-un camion de salubritate, care a distrus aproape în întregime maşina în care se aflau românii.

Numeroase echipaje ale poliţiei şi ambulanţe au intervenit la locul accidentului. În urma impactului şi-au pierdut viaţa o româncă de 24 de ani şi alţi patru români cu vârste cuprinse între 27 şi 37 de ani. Alte trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital.

Autorităţile olandeze investighează circumstanţele producerii accidentului.

Presa olandeză menţionează că toţi erau muncitori, migranţi, care locuiau în Germania, şi se întorceau acasă după o zi de muncă în localitatea Helmond.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia