contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Curs online de limba română pentru adolescenții din diaspora

Conceput ca o incursiune în tezaurul literar, istoric și geografic al României, acest curs își propune să le ofere adolescenților din diaporă atât o introducere în cultura românească, precum și o prezentare succintă a unora dintre elementele lexico-gramaticale necesare unei mai bune comunicări orale și scrise în limba română, anunță Episcopia Ortodoxă Română a Canadei, preluată de Romanian Global News.

Materialele didactice vor cuprinde texte și elemente audiovizuale, iar metoda de predare va fi cea comunicativă, ceea ce va presupune o participare activă a studenților, care se vor conecta în timp real și vor comunica verbal și în scris. Proiectul final va fi conceperea și prezentarea pe scurt a unui itinerar turistic virtual.

Cursul va fi oferit online în fiecare marți, între 18 aprilie și 19 iunie, 2018, între orele 6:30-8:30 (E.S.T.). Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați situl www.LenguaViva.ca sau să trimiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia