contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

USR a strâns semnăturile necesare pentru Diaspora şi şi-a anunţat astăzi candidaţii

Uniunea Salvaţi România (USR) a strâns cele peste 7000 de semnături necesare pentru candidatura în circumscripţiile din străinătate, iar astăzi a anunţat lista de candidații propusă pentru Diaspora.

Astfel, lista pentru Senat este deschisă de Radu Mihail, român care trăiește la Paris, specialist în managementul comunicațiilor. Acesta este urmat de Emanuel Stoica (absolvent MIT, cercetător și doctorand la o universitate din Paris) și Bogdan Marius Ion (român din Hamburg, specializat pe inginerie aerospațială).

Pentru Camera deputaţilor vor fi pe listele USR: Manuel Costescu, Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Nicolae Daniel Popescu (rezident în Anglia, unul dintre fondatorii Rețelei profesioniștilor din străinătate), Irina Galupa (avocat în Baroul Paris) și Adela Miron (rezidentă în Scoția, a construit o afacere în domeniul stomatologiei).

Pentru alegerile din ţară, formaţiunea a adunat aproximativ 140 000 de semnaturi din cele 200 000 necesare pentru candidatura acestui partid la nivel national. Termenul limită pentru depunerea semnăturilor este 27 octombrie.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia