contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Record impresionant reuşit de doi români din străinătate. Ce au putut să facă aceştia

Doi români au furat două tone de pește din Segria, în Spania.

Românii au fost prinşi în flagrant braconând în Rezervația Naturală Utxesa din provincia Lleida, relatează www.segre.com.

Aceştia au montat plase de pește pe o lungime de un kilometru și au furat aproape 2 tone de pește din 421 de specii diferite, un adevărat record.

Cei doi sunt suspectați că fac parte dintr-o rețea de braconieri care duce peștele la vânzare în Europa de Est și Centrală.

Acum două săptămâni, trei braconieri români au fost reţinuţi după ce au furat tot peştele din zona protejată Parco del Mincio din regiunea Mantova din Italia.

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia