contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Polițiștii au falsificat probe pentru a aresta 3 români. ”Oricum ar fi furat”

Mai mulți polițiști spanioli au falsificat probele pentru a-i scoate vinovați pe trei români. Se pare că agenții ar mai fi plantat amprente la locul faptei și în alte cazuri.

Românii au fost alese ca victime fiindcă aveau antecedente pendale și, după cum spun polițiștii cercetați, oricum ar fi furat.

Amprentele unui român ar fi fost puse pe o cutie din dormitorul unei case ce a fost spartă. În cazul unui alt jaf, amprentele altui român au puse pe o cutie de medicamente. Iar amprentele unui alt român ar fi fost puse pe o mașină furată.

După mai bine de noi ani, cât au durat investigațiile, dosarul a ajuns în instanță, iar procurorii i-au condamnat pe polițiștii respectivi la ani grei de închisoare, informează Pro Tv.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia