Print this page

TRAGEDIE ÎN SPANIA. Patru români și-au pierdut viața într-un accident rutier lângă Toledo

Patru persoane și-au pierdut viața și patru au fost grav rănite într-un accident care a avut loc joi noaptea pe raza unei localități din apropiere de Toledo (comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, centrul Spaniei - n.r.) și în care au fost implicate două autoturisme, au informat Garda Civilă și brigada de pompieri din Toledo, transmite Agerpres.

Cotidianul spaniol El Pais relatează că, într-una dintre mașini, toți cei patru pasageri și-au pierdut viața și că cei patru erau cetățeni români care au trebuit descarcerați, iar publicaţia ABC scrie că cei patru români decedați erau toți bărbați și aveau vârste cuprinse între 45 și 58 de ani, autorităţile aşteptând autopsia șoferului decedat pentru a se ști dacă circula sub efectul alcoolului sau al drogurilor.

În cealaltă mașină se aflau cetățeni spanioli cu vârste de 19 și 20 de ani.

Șoferul mașinii, grav rănit, a fost transportat la un spital din Madrid, în timp ce ceilalți trei răniți sunt internați în stare gravă într-un spital din Toledo. Șoferului care a supraviețuit i s-au recoltat deja probe biologice pentru a se stabili dacă acesta consumase alcool sau droguri, însă rezultatele nu se cunosc deocamdată.

Cele două autoturisme implicate în accident s-au ciocnit frontal într-o porțiune de drum cu vizibilitate bună.

Rate this item
(0 votes)

Related items