contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Expoziție de design contemporan românesc la Madrid

Peste 50 de obiecte imaginate de tinerii designeri români vor fi expuse la Madrid, în cadrul unei expoziții dedicate designului românesc contemporan care se inspiră din tehnicile și materialele tradiționale.

Expoziția reunește o selecție de lucrări realizate de cei mai reprezentativi tineri designeri români ai momentului și se construiește pe două axe creative: prima se axează pe materiale și artizanat, iar cea de-a doua își propune să revalorizeze matrice și tehnici de producție tradiționale.

Vor fi expuse colecții recente care au în comun atât o execuție impecabilă, inspirată din tradiție, cât și o bună doză de umor, atât de necesar în acest domeniu.

Printre designeri sau birourile de design care vor expune la Central de Diseño se numără Deltacraft, Meșteshukar ButiQ, PATZAIKIN, proiect dezvoltat de designerul Olah Gyarfas, Coolwool studio, Dare to Rug, designerii Cristian Corvin, Lana Dumitru, Mădălina Andronic, Dragoș Motica.

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român, în colaborare cu Romanian Design Week și Asociația Designerilor din Madrid (Fundația DIMAD), iar lucrările sunt expuse la Centrul Cultural Matadero din Madrid (P.º Chopera, 14, 28045, Madrid).

Expoziţia este deschisă până la data de 16 iulie, iar intrarea este liberă.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia