contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Festival de film ROMÂNESC în Spania. Cele mai bune PRODUCŢII din 2016, la MURCIA

Între 2 şi 28 iunie, va avea loc la Murcia ultima parte a festivalului Zilele Filmului Românesc dedicat pasionaţilor filmului autohton din Spania.

Proiecţiile vor debuta pe 2 iunie cu filmul Câini, în regia lui Bogdan Mirică, film laureat cu premiul FIPRESCI la secțiunea "Un certain regard" a Festivalului de la Cannes din 2016, şi se vor încheia pe 28 iunie cu o sesiune de cinci scurtmetraje: O noapte în Tokoriki, Sfârşitul lumii, O faptă bună, Mă cheamă Costin şi Toate fluviile curg în mare.

Bilete se pot achiziţiona de la Filmoteca Regional de Murcia, Plaza Fontes, s/n., 30001.

Organizatorii evenimentului sunt Institutul Cultural Român și Filmoteca Regională de Murcia, în colaborare cu Filmoteca Española, Ultraviolet Media, Centrul Național al Cinematografiei, UNATC şi wearebasca.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi consulta pagina de Facebook CineRumano, dedicată filmului românesc și succeselor sale în Spania.

Festivalul Zilele Filmului Românesc s-a desfășurat în acest an la Madrid, în perioada 3 noiembrie - 7 decembrie 2016, fiind itinerat în 5 orașe din Spania: Barcelona, Valencia, Granada, Cordoba și Murcia, în perioada 22 martie - 29 iunie.

Vezi programul complet al festivalului

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia