contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

O româncă de 25 de ani a fost găsită moartă în Spania. Tânăra ar fi fost ucisă de fostul iubit, care ulterior s-ar fi sinucis

O tânără de 25 de ani din municipiul Târgu-Jiu a fost găsită moartă de poliţiştii spanioli într-o fermă din localitatea spaniolă Almeria.

Potrivit presei spaniole, românca pe nume Andra, ar fi fost omorâtă de fostul său iubit, în vârstă de 30 de ani, care s-a spânzurat ulterior.

Tânăra care a fost dată dispărută de tatăl ei, a fost găsită fără suflare şi cu semne vizibile de violenţă în timpul unei inspecţii a poliţiştilor din Almeria. Lângă ea zăcea şi cadavrul fostului iubit.

Potrivit autorităţilor, cei doi tineri se despărţiseră de curând, dar bărbatul care n-a reuşit să treacă peste acest moment ar fi omorât-o, după care ar fi decis să-şi pună capăt zilelor.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia