REDACTIA | PUBLICITATE | CONTACT                                                                                                                                                             

Avocat diaspora

 

Designerul român Tina Olari se alătură luptei împotriva violenței domestice, în Spania

Designerul român Tina Olari, devenită celebră în Spania după ce creațiile sale au fost purtate de către câștigătoarea titlului de Miss World 2015, Mireia Lalaguna, a decis să se implice într-un proiect care vizează lupta împotriva violenței domestice, derulat de o cunoscută actriță spaniolă și prezentatoare TV, Miriam Diaz-Aroca, informează Agerpres.

Proiectul este sprijinit de Asociația femeilor din cinematografie și mediul audio-vizual spaniol, printre ai cărei membri fondatori se numără și actrița sus-menționată.

Stabilită de mai mulți ani la Barcelona, Tina Olari a acceptat propunerea de a deveni designerul oficial al evenimentului ce va fi organizat în data de 13 iunie la Madrid, pentru care va crea o sută de eșarfe pictate manual, de culoare albastră. Eșarfele vor fi purtate de către personalități spaniole din cinematografie și media, în semn de susținere a luptei împotriva violenței conjugale.

Creatoarea de modă născută la Bistrița a declarat pentru AGERPRES că vrea să se alăture acestei cauze și în România, pentru că este important ca femeile să primească ajutorul de care au nevoie.

"Mesajul din partea mea pentru femeia maltratată fizic, mental sau emoțional este: 'Alege-te pe tine! Viața trebuie trăită așa cum meriți să fii: iubită, admirată, respectată și apreciată. Nu-ți fie frică să te îndepărtezi!' Și clar că voi susține și în România aceeași cauză", a spus Tina Olari.

Designerul va folosi acest prilej și pentru a promova ideea de "modă sustenabilă", prietenoasă cu mediul înconjurător, astfel că eșarfele pe care le va crea vor fi realizate din fibre naturale 100%, vopsite fără chimicale.

Rate this item
(0 votes)

Publicitate

orange.ro

Publicitate

provident.ro%20

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Opinie | Bogdan Hofbauer

De unde vine Ziua Păcălelilor pe 1 aprilie?

Ai făcut atâtea păcăleli de 1 aprilie, ai fost păcălit și tu de atâtea ori, dar fii sincer: știi de…

    GENERALE COMUNITATI SPECIAL JURNALISTI JURNALISTI JURNALISTI
     Diaspora  Italia  Interviuri  Marius Coţa  Simona Pop  Alina Breje
     Romania  Spania  Revista presei  Ana Ciuban  Anca Manolea  Carmen Vraniţani
     R. Moldova  Marea Britanie  Opinie  Cornelia Crismaru  Lacrima Andreica  Mihai Cinpoeru
       Alte comunitati  Cronica neagră  Alex Silaghi