contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  
   

Cătălin Moroșanu se va bate pentru românii din Madrid. ”Veți vedea cea mai mare gală în care am luptat până acum”

Luptătorul Cătălin Moroșanu se va lupta pe 6 mai, la Palacio Vistalegre din Madrid, în cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului.

Meciul de la Madrid vine la scurt timp după ce românul a obținut o victorie memorabilă la Chicago, unde l-a făcut KO pe americanul Maurice Green.

”Vă promit că aveți ocazia să vedeți poate cea mai mare gală de până acum în care am luptat, Superkombat World Grand Prix Spania. Dacă în Italia, la ultima gală, am avut 4.000 de români, acum știu că românii din Spania vor fi alături de noi în drumul spre victorie”, a anunțat luptatorul pe pagina sa de Facebook despre evenimentul de la Madrid.

Citește și exclusivitatea colegei noastre Ana Ciuban înaintea Galei Superkombat de la Milano, din noiembrie 2015

Biletele vor putea fi achiziționate atât online, cât și prin intermediul magazinelor românești din Madrid, prețul unui bilet fiind de 25 de euro.

”Cu siguranță va fi o gală memorabilă. Am pregătit deja mai multe surprize pentru acest eveniment. Pe lângă Moroșanu, vom mai avea alți cinci luptători români. Totodată, așa cum deja știți, avem un parteneriat cu Five's, astfel că producția de televiziune va fi una de nivel mondial, evenimentul urmând să fie transmis și în SUA prin intermediul CBS Sports Network”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Moroșanu va lupta în Spania cu câștigătorul dintre Tony Johnson și Lukasz Krupadziorow, meci care va avea loc vinerea viitoare în București, la Romexpo.

Marius Coța

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia