Print this page

Crimă oribilă în Italia. Un bărbat a fost înjunghiat și aruncat pe câmp

Sursă foto: Il Resto del Carlino Sursă foto: Il Resto del Carlino

Un român a fost găsit mort luni dimineață pe un câmp din localitatea italiană Porto Sant’Elpidio.

Descoperirea macabră a fost făcută de un trecător care ar fi văzut o pată de sânge în apropiere de locul unde zăcea trupul românului. Bărbatul a alarmat imediat autoritățile. La locul tragediei a sosit un echipaj de la 118, însă medicii nu au reușit să îl mai salveze.

Mihăiță Radu avea 32 de ani, era originar din Constanța, dar locuia în Italia de câțiva ani. Tânărul român era și voluntar la asociația „Croce Verde”.

„Vestea pe care am primit-o azi-dimineață (n.r ieri,) ne-a lăsat cu un mare sentiment de pierdere. L-am cunoscut și l-am stimat ca un muncitor impecabil, sfârșitul său tragic ne-a lăsat cu o mie de întrebări. / La locul de muncă Mihăiță era un băiat extrem de serios, priceput și de încredere, dar și amabil și respectuos", a declarat pentru Il Resto del Carlino, Paolo Sgrilli, proprietarul fabricii de ambalaje Sgrilli, unde Mihaiță lucra de cinci ani.

Potrivit presei din peninsulă românul ar fi fost înjunghiat, dar nu este exclusă varianta ca bărbatul să fi fost omorât în alt loc și apoi să fie transportat și abandonat pe câmp.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Rate this item
(0 votes)