Print this page

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier în Italia

Trei români și doi italieni au fost răniți într-un accident rutier produs în localitatea Zola Predosa în apropiere de Bologna.

Accidentul a avut loc în cursul nopții de sâmbătă spre duminică în jurul orei locale 1.30 pe strada Rigosa. Într-o curbă, din motive încă necunoscute, autoturismul condus de un tânăr român de 20 de ani a intrat in coliziune cu un alt vehicul în care se aflau doi cetățeni italieni.

“Băiatul meu a fost la fotbal cu un prieten și tatăl acestuia, apoi au stat până pe la ora 1.00 la un bar. La un moment dat au hotărât să meargă la discotecă, dar pe drum s-a întâmplat accidentul. Am fost sunat de asigurare, mașina și asigurarea sunt pe numele meu, să mă întrebe ce s-a întâmplat. De pe somn, nici nu știam despre ce e vorba, apoi mi-am dat seama că băiatul meu a ieșit cu mașina în oraș. Cei de la asigurare mi-au indicat adresa și când am ajuns acolo poliția blocase strada, erau ambulanțe peste tot”, ne-a declarat G.P., tatăl șoferului român.

În urma impactului puternic o parte dintre pasagerii au rămas blocați între fiare până la sosirea echipajelor de descarcerare. Toate cele cinci persoane au fost duse de urgență la spitalul Maggiore.  

Unul dintre români este în gravă și a fost transferat, ulterior, la Spitalul Bellaria din Bologna. Este vorba de un bărbat de 48 de ani, care a suferit multiple traume și urmează să fie operat la inimă, în timp ce pasagera din celalalt autovehicul are o fractură la picior. Ambii șoferi au scăpat cu răni ușoare, la fel și celalălat pasager român de 19 ani.

Potrivit unei surse, atât șoferul român cât și cel italian au rezultat pozitiv testului de alcoolemie.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și dinamica incidentului.

 

Rate this item
(0 votes)