contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Bărbat găsit mort pe stradă în Italia

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 49 de ani, de naționalitate română, a fost găsit mort în prima zi din an, în via Santa Caterina d'Alessandria, din centrul orașului Florența. Potrivit presei locale, urmează ca Institutul de Medicină Legală să stabilească exact cauza decesului, dar cel mai probabil este vorba despre o hipotermie.

Bărbatul a fost găsit fără suflare pe o bancă de un trecător, care a cerut ajutor la 118, însă pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.  Medicii chemaţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Bărbatul a fost identificat în baza cărții de identitate românești pe care a avut-o la el. Numele victimei este Dumitru Panait. În acest caz, autoritățile au deschis o anchetă, relatează Toscana Media News.

Primăria din Florența și-a exprimat într-o notă condoleanțele pentru moartea bărbatului explicând că „bărbatul nu era rezident la Florența și nu a apelat la serviciile sociale pentru o masă caldă sau pentru un loc să doarmă”.

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia