contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Muncitor decapitat după ce cauciucul de la camion i-a explodat în față

Accident îngrozitor de muncă în localitatea italiană Funo di Argelato din provincia Bologna. Un muncitor a murit după ce pneul de la camion i-a explodat în față.

Valeriu Golban, un moldovean de 41 de ani, angajat al unei societății de curierat și-a pierdut viața luni, 30 decembrie, în jurul orei 13.30. Potrivit presei locale, bărbatul repara cauciucul unui camion în curtea societății, când la un moment dat pneul a explodat. În urma impactului violent, bărbatul a fost practic decapitat.

Victima lucra în Italia din decembrie 2018. Valeriu Golban era tatăl a trei copii, care locuiau împreună cu mama, soția victimei în Republica Moldova.

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia