contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Copil de trei ani, mort de Crăciun

Tragedie de proporţii de Crăciun într-o familie de români din Italia.

Un copil în vârstă de numai trei ani al unui cuplu de români a murit la Spitalul din Treviso. Miercuri seara, copilul s-a simțit rău și părinții l-au dus de urgență la spital. Jonathan David a fost internat la Spitalul din Treviso, unde în după-amiaza Crăciunului, s-a stins din viață.

La începutul verii, băiatul a făcut febă și părinții l-au supus mai multor vizite medicale. Doctorii de la Spitalul din Padova i-au spus că mai are doar două luni de viață, relatează publicația Oggi Treviso.

Părinții Viorel Iriciuc, muncitor român într-o fabrică din Motta, și mama Narcisa Elena împreună cu cei șase copii locuiesc în orașul italian Motta. Jonathan ar fi împlinit peste câteva zile patru ani.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia