Print this page

Cadavrul unui bărbat, găsit pe o stradă din Italia

Descoperire macabră într-un cartier din orașul italian, Napoli. Trupul fără suflare al unui bărbat a fost găsit joi, 12 decembrie, pe strada Annunziata. Deocamdată nu i se cunoaşte identitatea, dar autoritățile presupun că bărbatul decedat ar fi de naționalitate română. Se fac cercetări pentru a se afla cauzele decesului.

Echipajele medicale de la 118 au intervenit la faţa locului, în urma unui apel, care anunţa că trupul unui bărbat zace în fața blocului. Din primele observaţii ale cadrelor medicale, victima prezenta fracturi ale membrelor și sângerări în zona gurii și a urechilor ceea ce ar putea indica faptul că bărbatul a căzut de la înălțime și s-a lovit cu capul de asfalt.

Trupul neînsufleţit a fost trasportat la morgă, unde va fi supus examenului de necropsie care să indice cauza clară a decesului.

Individul, aparent în vârstă de 40 de ani, purta blugi, hanorac și adidași, iar hainele prezentau urme de vopsea.

La ultimul etaj al clădirii unde a fost găsit trupul bărbatului este amplasat un mic șantier. Potrivit publicației Il Mattino, când au sosit anchetatorii, se simțea un miros puternic de clor, fapt care ar putea indica că înainte de a ajunge poliția, cineva a curățat cu clor urmele de sânge.

De asemenea, poliția mai suspectează și faptul că românul ar fi căzut în interiorul clădirii și a fost mutat ulterior în fața blocului. 

 

Rate this item
(0 votes)