contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Un român a murit după ce a fost călcat de o mașină în Italia

Sfârşit cumplit pentru un bărbat care a traversat strada, Grande Raccordo Anulare, din Roma. Românul, în vârstă de 36 ani, a fost lovit în plin, de o maşină al cărei şofer nu a mai putut face nimic pentru a evita coliziunea.

Tragedia a avut loc luni, 9 decembrie, în jurul orei 22.00. Bărbatul a încercat să traverseze partea carosabilă printr-un loc nesemnalizat, când a fost acroșat de un Smart condus de un bărbat de 25 de ani din Roma. Potrivit presei italiene, românul nu purta vestă reflectorizantă.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia