contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tragedie pe o șosea din Italia. O adolescentă de 16 ani a murit și alți trei tineri se află în stare foarte gravă la spital

O adolescentă în vârstă de 16 ani de naționalitate română s-a stins din viață duminică, 1 decembrie, în urma unui accident rutier, iar trei tineri sunt grav răniţi. Tragedia s-a petrecut în localitatea italiană, Casaletto Lodigiano din Lodi.

Românca, Luiza George, era în mașină cu sora ei de 17 ani și alți doi prieteni, un băiat, în vârstă de 20 de ani și o fată de 15, când vehiculul a intrat în coliziune cu un Mercedes negru Clasa B, condus de un bărbat vârstă de 60 de ani. Potrivit presei locale, dinamica accidentului este încă neclară, dar se vehiculează că a fost vorba de o încercare de depășire încheiată tragic.

La fața locului au ajuns șapte ambulanțe, carabinierii și un echipaj de descarcerare, dar nimeni nu a mai putut face ceva pentru româncă. Cei trei tineri au fost transportați de urgență la spital, sora Luizei se află în comă la Spitalul San Matteo din Pavia, iar ceilalți doi au suferit traumatisme craniene și sunt internați la Spitalul San Carlo di Milano, în timp ce șoferul de 60 de ani s-a ales cu răni ușoare.

În această cauză a fost deschis un dosar penal.

 

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia