contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tragic accident rutier în Italia. Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc

Un român de 23 de ani a murit într-un grav accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tânărul era la bordul unui Ford Focus, când la un moment dat a pierdut controlul volanului, a parăsit partea carosabilă, s-a izbit frontal într-un copac și a plonjat într-un șant. În urma impactului românul, Adrian Taran Toma a murit pe loc.

La locul faptei au intervenit carabinierii și un echipaj de salvare, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul român

Tragedia a avut loc duminică, 6 octombrie, în jurul orei 4.50 pe raza localității italiene Montebelluna, din Treviso.

Potrivit presei locale, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia