contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Româncă găsită moartă în Italia

O femeie de aproximativ 60 de ani, de naționalitate română, a fost găsita moartă în locuința ei din centrul istoric al orașului italian, Andria, relatează publicația andrialive.it

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de concubinul femeii, tot de naționalitate română. Luni dimineață, bărbatul s-a deplasat la locuința acesteia, dar nu a reușit să intre în casă pentru că ușa era închisă, și a sunat la serviciul de urgență.

La fața locului au ajuns polițiștii, pompierii și o ambulanță de la 118. Potrivit autorităților, moartea româncei a survenit din cauze naturale. În imobilul respectiv nu s-au găsit urme de ravășire sau de forțare, iar cadavrul nu prezenta urme de violență.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia