contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Plantație de marijuana într-o comună din Italia. Un român cultivase 384 de plante pe terenul mamei sale

Un român de 27 de ani și-au făcut o plantație de marijuana în comuna Predosa din Alessandria. În urma percheziției, polițiștii au confiscat 384 de plante.

Marijuana a fost plantată și întreținută de către Alexandru Mihai Vatamanu, pe terenul mamei sale, iar plantația era păzită în permanență cu ajutorul unei drone.

Potrivit presei italiene, cultura a fost înființată pe o suprafață de 150 de metri pătrați a unui teren de 3 hectare și era irigată printr-un sistem special creat de tânărul român.

Vineri, 13 septembrie, polițiști au intervenit pentru prinderea în flagrant a persoanei suspectate în acest dosar. “Am pierdut 90 de mii de euro”, ar fi spus Alexandru Mihai Vatamanu agenților de poliție din Alessandria. Aceasta ar fi fost suma pe care ar fi încasat-o românul dacă ar fi reușit să-si ducă planul până la sfârșit. Marijuana pe care o cultiva pe terenul casei mamei sale era aproape gata de recoltare, relatează La stampa.

Românul originar din Galați a fost arestat, dar a fost eliberat, luni, și este cercetat în stare de libertate.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia