contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Scandal într-un bar din Modena. Un italian și un român l-au amenințat cu moartea pe proprietarul localului

Doi bărbați de 38 de ani și respectiv 29 de ani, un italian și un român, sunt anchetați de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, port și uz de arme albe. Luni, 1 iulie, în timp ce se aflau în incinta unui bar din Modena, ar fi provocat scandal, ar fi amenințat mai multe persoane în vârstă și pe proprietarul localui, punându-i cuțitul la gât și spunându-i că îl omoară dacă sună la poliție.

Autoritățile au fost sesizate de una dintre persoanele din bar cu privire la faptul că, în incinta localului, ar fi avut loc o altercație. Și când scandalagii au încercat să fugă, au fost imediat blocați de forțele de ordine. În urma căutarile efectuate s-a dovedit că aveau în posesie cuțitele respective.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Cei doi bărbați se aflau în stare de ebrietate și au antecedente penale, relatează cotidianul La Pressa.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia