contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Sfârșit tragic pentru un tânăr român din Italia. A vrut să facă o glumă colegilor săi și a căzut din camion

O glumă  s-a transformat într-o adevarată tragedie pentru un român din Italia. Un bărbat de doar 30 de ani a decedat, după ce a căzut de la fereastra camionului în care se afla. Traian Damian Soldan era împreună cu alți doi colegi, când din joacă a scos capul pe fereastră, într-o curbă, însă, s-a dezechilibrat și a plonjat pe stradă, fracturându-și osul gâtului. Echipele de salvare au intervenit imediat, dar pentru tânarul român nu s-a mai putut face nimic, acesta a decedat la scurt timp.

Tragicul accident a avut loc pe drumul național 12, în satul Borra din orașul italian Modena, în jurul orei 13.30. Tânărul locuia la Mantova și lucra pentru o societate care se ocupa de amenajarea primăriei dintr-o localitate din Modena. Astăzi, după pauză de prânz, se întorcea la muncă cu alți doi colegi, un moldovean și un altul altul originar din Republica Dominicană, scrie presa locală.

 

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia