contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Român arestat în Italia. S-a plimbat dezbrăcat pe stradă și a lovit un polițist.

Un român de 36 de ani a fost reținut duminică de polițiști din Rimini, după ce a s-a plimbat seminud, relatează publicația altarimini.it.

În jurul orei 24.00, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice și-a dat jos tricoul și mergea pe mijlocul străzii Principe Amedeo, din centrul orașului. Polițiștii au fost sezisați de trecători, iar în momentul în care au a fost încătușat, românul i-a lovit pe oamenii legii și a folosit expresii înjurioase.

Bărbatul a fost arestat sub acuzația de ultraj contra bunelor moravuri.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia