contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Un român din Italia și-a omorât mama în bătaie

Un român de 29 de ani a fost arestat după ce și-a omorât mama de 48 de ani în bătaie. Tragedia s-a produs în localitatea Carpineto Romano, de lângă Roma, poliția a fost sesizată chiar de criminal, care dându-și seama de ceea ce a făcut a sunat să-și anunțe fapta, relatează publicația Il Giornale, în ediția online.

Miercuri, 9 mai 2019, în jurul orelor 17.30, bărbatul de 29 ani, în urma unor certuri, și pe fondul unor probleme psihice pentru care făcea tratament la Centrul de Sănătate Mintală, și-a lovit de mai multe ori mama cu un corp dur, femeia, decedând imediat de la agresiune.

 

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia