contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Furtuni devastatoare în Italia. Un român este dat dispărut

Sursă foto: la Voce di Mantova Sursă foto: la Voce di Mantova

Un cetățean român este dat dispărut după ce autoturismul în care acesta se afla a fost luat de ape, relatează cotidianul affaritaliani.it.

Raul Cristian Lăcătușu, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Valeggio sul Mincio (Verona) a mers sâmbătă împreună cu alți patru conaționali la pescuit pe un canal navigabil din zona Pozzolo, Mantova.

Duminică dimineața, cei cinci s-au dus în mașină să se odihnească și să se adăpostească de ploaie, dar nu și-au dat seama că nu era acționată frâna de mână. La un moment dat, autoturismul a plecat de pe loc și a plonjat în canal.

Patru dintre ei au fost salvați de alți pescari alarmați de urletele disperate ale acestora, în timp ce pentru cel de-al cincilea, autoritățile încă efectuează căutări, folosind inclusiv un elicopter, dar șansele să mai fie găsit în viată sunt minime.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un român a salvat un cuplu de italieni dintr-o explozie

Un alt român şi-a riscat viaţa salvând un cuplu de italieni dintr-o explozie. Incidentul s-a produs aseară, în localita (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia