contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Un român de 20 de ani a fost găsit spânzurat de un copac

Decizie șocantă a unui tânăr român de 20 de ani din Bologna. Băiatul și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de un copac pe malul râului Idice din San Lazzaro, un orașel situat la câțiva kilometri de Bologna.

Potrivit presei locale, vineri, 19 aprilie 2019, părinții tânărului, văzând că acesta nu se mai întoarce acasă, au sesizat autoritățile.

Sâmbată dimineață, carabinierii au descoperit trupul neînsuflețit al lui Sebastian Vasile Motani. Potrivit constatarilor preliminare, românul și-ar fi pus căpat zilelor. Autoritățile au deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a survenit decesul acestuia.

Rate this item
(2 votes)

Diaspora eroica

Erou în Italia. Un român a salvat viața unei fetițe de 8 ani!

 Un șofer de tir român, Ion Purice, în vârstă de 29 de ani, a devenit erou salvând viața unei fetițe de 8 ani, pe autost (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia