contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Tragedie pe o autostradă din Italia. Un șofer român a murit

Sursă foto: La Voce Apuana Sursă foto: La Voce Apuana

Un român de 52 de ani, șofer de TIR, și-a pierdut viața pe autostrada A15 Parma - La Spezia după ce tirul pe care îl conducea s-a răsturnat, relatează publicația La Voce Apuana.

Tragedia a avut loc marți după-amiază, 23 aprilie, între Berceto și Pontremoli în direcția La Spezia. La locul accidentului au intervenit carabinierii, poliția municipală și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pentru transportul victimei a fost solicitată și intervenția unui elicopter medical, dar nu a fost posibilă din cauza condițiilor meteo din zonă.

Rănile suferite de șoferul român, Mircea Dragomir, au fost atât de grave, încât în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta a decedat.

Traficul în zona a fost blocat timp de mai multe ore.

Mircea Dragomir avea 52 de ani și locuia la Verona.

Rate this item
(1 Vote)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia