contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

TRAGEDIE LA ROMA. „Ajutor, Antonio nu respiră!” Copil român bolnav de astm, mort în timp ce se îndrepta spre spital

Sursă foto: Il Messaggero Sursă foto: Il Messaggero

Un copil de 11 ani a murit joi, în urma unei crize de astm, în timp ce era împreună cu mama și mătușa în mașină și se îndreptau spre spital pentru o vizită medicală.

Tragedia a avut loc în jurul orei 8.10, în zona EUR, între cartierele Casal Palocco și Infernetto din sudul Romei.

Potrivit presei italiene, copilul român s-a simțit rău cu o noapte înainte și din acest motiv, mama a decis să-l ducă la Spitalul Bambino Gesù. Dintr-o dată, condițiile băiatului s-au înrăutățit. Când femeia și-a dat seama că fiul ei se simțea rău, a ieșit din mașină și a început să strige disperată după ajutor: „Ajutor, Antonio nu respiră!”. Mai mulți șoferi aflați în trafic au apelat la numărul de urgență. Două patrule de poliție au escortat o ambulanță la fața locului, dar pentru băiatul de numai 11 ani nu s-a mai putut face nimic, acesta a murit pe loc.

Procura din Roma a deschis un dosar pentru ucidere din culpă și a dispus autopsia pentru a se stabli cu exactitate cauzele morții.

Zona în care a avut loc tragicul episod era foarte aglomerată din cauza unor lucrări de amenajare pentru pregătirea etapei romane de Formula E, care va avea loc duminică.

Rate this item
(2 votes)

Diaspora eroica

EXCLUSIV. Ion Purice, eroul Italiei: “Am făcut doar ce trebuia să fac”

Ion Purice este eroul care a schimbat imaginea României în doar câteva zile, mai mult decât au făcut-o politicienii de l (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia