contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

VIDEOGAMES. S-a lansat MotoGP 2015. E atât de real încât și piloții se vor folosi de el

Italienii de la Milestone S.r.l. au lansat pe piață, la sfârșitul lunii iunie, MotoGP versiunea 2015.

Prezentarea oficială a avut loc însă, pe 11 iunie, în Spania, înainte de Marele Premiu al Cataluniei, în prezența multiplului campion mondial, italianul Valentino Rossi.

Cei care au avut deja posibilitatea să testeze acest joc spun despre el că este atât de real că până și piloții se vor folosi de el pentru a învăța circuitele pe care urmează să concureze.

Față de versiunea anterioară, jocul dă posibilitatea jucătorului să își creeze propria echipă (denumire, logo, culori, echipament etc). Mai mult, după fiecare cursă jucătorul va primi o sumă de bani virtuală, în funcție de rezultatul obținut, prin care își va putea dezvolta echipa.

De asemenea, noua versiune mai aduce la secțiunea single-player un modul prin care jucătorii trebuie să nu depășească o anumită limită de timp folosind o motocicletă și un traseu prestabilit.

În ceea ce privește secțiunea de multiplayer, aici pot concura simultan 12 jucători în cadrul modulelor Online Grand Prix, Online Championship, MotoGP Sprint Season și Split Time.

Fanii adevărați ai MotoGP-ului vor fi încântați să afle că printre noile caracteristici ale jocului se numără și aceea prin care jucătorul poate să își aleagă piloți legendari cu care să concureze chiar de pe motocicletele din sezoanele în care aceștia au concurat, multe dintre ele dodate cu motoare în doi timpi.

Spre deosebire de versiunea 2014, pe lângă platformele Microsoft Windows, PlayStation 3 și Xbox 360, jocul va mai fi disponibil și pentru consolele de ultimă generație, PS4 și Xbox One.

Jocul include toți piloții și toate echipele oficiale care au concurat în sezonul anterior la „clasa regină”, dar și la clasele Moto2 și Moto3.

MotoGP 2015 va fi comercializat de compania Bandai Namco Entertainment.

 

Marius Coța

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia