contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Român arestat pentru că a pipăit un băiețel de 11 ani

Un român de 32 de ani din Bologna a fost arestat astăzi, 4 aprilie 2019, sub acuzația de violență sexuală împotriva minorilor.

Episodul trist a avut loc pe 28 martie. Copilul în vârstă de 11 ani mergea împreună cu baby sitter-ul la un curs de tenis, atunci când, în timp ce erau pe bulevardul Panzacchi, agresorul s-a apropiat și a pus mâna pe el, atingându-l în părțile intime.

Copilul a marturisit totul mamei sale, care a făcut imediat o plângere la Carabinieri. Românul a fost văzut de partenerul acesteia și de băiețel, chiar în zilele următoare, tot în zona în care a avut loc incidentul. Bărbatul l-a fotografiat și a difuzat imaginea pe internet în mai multe grupuri de părinți.

Astăzi, agresorul a fost capturat în Via Farini din centrul orașului, după ce un localnic, care l-a recunoscut în baza fotografiile de pe rețelele de socializare, a sezisat poliția.

Românul trăia pe străzi și avea probleme psihologice de ani de zile.

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia