contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Sfârșit tragic pentru o tânără româncă de 24 de ani din Italia! A murit într-un accident rutier

O româncă de 24 de ani a murit după ce o mașină a dat peste ea. Tragedia a avut loc în via Arezzo din Foiano, regiunea Toscana, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.20.

Andreea Bianca Adam ieșise cu prietenii în oraș și se întorcea spre casă, când o mașină a lovit-o. La bordul autovehicului era un bărbat de 49 de ani din Valdichiana. Autovehiculul se îndrepta către Arezzo, în timp ce tânăra care mergea pe marginea drumului se deplasa în direcția opusă.

Șoferul a fost cel care a sunat la 118. În câteva minute, echipajele de urgență au ajuns la locul accidentului, dar din păcate pentru tânăra româncă nu s-a mai putut face nimic, aceasta a decedat pe loc.

Potrivit publicației arezzonotizie.it, în fața autorităților șoferul a declarat că nu ar fi vazut-o pe tânără decât în momentul impactului.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost transferat la spitalul San Donato din Arezzo. În cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, dar rezultatul a fost negativ.

Andreea Bianca Adam trăia de un an în Aretino și lucra la un bar din zonă.

 

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia