contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

Petrecere românească la Bologna

Românii dornici de distracție sunt invitați la petrecere duminică, 10 martie 2019. Muzica și voia bună se mută la Centrul Cultural Zonarelli, Via Giovanni A. Sacco, nr. 14 de la ora 15.00.

Vor cânta Ionuț Oniceanu, Axenia Rozniciuc și Magdalena Celestina Culea, iar membrii Asociației Betania vor oferi un spectacol de dansuri tradiționale și costume populare.

“Începem o campanie de sensibilizare, de strângere de fonduri! Nu vă cerem sprijinul gratuit, ci vă oferim ceea ce momentan suntem capabili să facem! Cu siguranță vom putea persevera cu sprijinul dumneavoastră, și de accea vă invităm la o petrecere de strângere de fonduri. Un început avantajos pentru toți. Noi, membrii vom crește prin calitate iar dumneavoastră vă veți putea bucura de activitățile noastre!”, au precizat reprezentații asociației.

Evenimentul este organizat de Asociația românească de voluntariat ”Betania”, iar scopul petrecerii este de a strânge fonduri pentru activitățile culturale dedicate comunității de aici.

Cei interesați sunt rugați să confirme prezența la numerele de telefon: 328 8855237 (Corina Pop), 37768830054 (Vasile Șimon).

 

Rate this item
(0 votes)

Nu suntem noi!!!

Diaspora eroica

Un român, erou în Italia: A salvat o femeie cu dizabilităţi înainte de prăbuşirea unei clădiri. Şase persoane au murit

Un imigrant român a salvat o femeie cu dizabilităţi dintr-o clădire de trei etaje care după câteva secunde s-a prăbuşit (...)

Carte de vizita

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia