contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

UPDATE. Corpul unei femei stă de două săptâmâni într-o morgă din Italia și familia ei este de negăsit

UPDATE:
A fost găsită familia Ecaterinei Popov, iar Consulatul General al Republicii Moldova la Milano a inițiat toate demersurile necesare pentru repatrierea corpului neînsuflețit.

 

O alt caz tragic în Italia. O femeie s-a stins pe patul de spital și nimeni nu s-a interesat de ea. De mai bine de două săptămâni, trupul femeii se află la morga din Ferrara, iar autoritățile locale nu au reușit să ia legătura cu familia. 

Popov Ecaterina în vârstã de 66 de ani s-a născut pe 23/07/1953, este originară din Republica Moldova și a murit pe 5 februarie 2019, la secția de chirurgie a Spitalului Sant'Anna di Cona, Ferrara.

Cine o cunoaște este rugat să ia legătura cu autoritățile din Ferrara sau să o contacteze pe Alina Carabus la numărul de telefon: 0039/3409617209

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Un alt român, erou de ocazie

Presa italiană a relatat în aceste zile despre un alt român care ne face cinste, cuvântul "român" fiind citit cu mândrie (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia