contact@agendadiasporei.com                                                                      
                                                                                                  

orange.ro

Apelul localnicilor: Cine o cunoaște pe românca din poză? Tânăra a murit într-un spital din Italia

Cadavrul unei femei în vârstã de 34 de ani zace de zece zile într-un spital din Italia și nimeni nu l-a revendicat, relatează publicația la Nuova Ferrara.

Se numește VIORICA BURTEA, s-a născut pe 1 septembrie 1984 la Sinaia. Tânăra avea ochii verzi și părul negru și locuia la Molinella, un oraș situat la 30 de km de Bologna. Pe 10 februarie 2019, femeia a murit la Spitalul Sant'Anna di Cona din Ferra în condiții încă necunoscute.

Fotografia documentului de identitate a fost postată de un utilizator pe grupul de Facebook "Succede a Molinella" (Se întâmplă la Molinella): "Bună dimineața - o cunoaște cineva? Fata asta a murit într-un spital din Cona. Îi căutam rudele."

Rate this item
(0 votes)

Diaspora eroica

Doi români, eroi în Sicilia

Doi români au salvat de la înec o bătrâna și o tânară invalidă, din Sicilia. Viorel Timic și Marinică Bulai au răspuns (...)

Carte de vizita

Nu suntem noi!!!

Carte de vizita

Important pentru diaspora

Material informativ despre contractul de muncă, salariul minim, programul de lucru, concediul de odihnă, concediul medical, sănătate şi siguranţă etc. realizat de Inspecția Muncii Britanică.
Pentru încălcarea drepturilor de muncă sau exploatare prin muncă, puteţi contacta GLAA la: E-mail: intelligence@glaa.gsi.gov.uk, intelligence@glaa.gsi.gov.uk; Telefon: +44 (0)345 602 5020 sau linia de raportare confidențială, gratuită: 0800 432 0804
Harta interactivă a celor 378 de lăcaşe de cult româneşti din Italia. 

Prin intermediul acesteia sunt disponibile informaţii şi date de contact ale lăcaşelor de cult.
Harta interactivă a şcolilor din Italia unde se desfășoară cursuri de Limbă, Cultură și Civilizație Românească și lectorate de limbă română
Prin intermediul acesteia sunt disponibile informații despre unitățile de învățământ, dar și despre numărul grupelor și al elevilor, numele profesorului și adresa fiecărei școli incluse în program.
Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie Românească şi despre lectoratele de limbă română de la universităţi din Italia